halloweeni menasszonyi ruha

Fogyás és sport??? A kezdetek

Halihóóóó!

 

Habár nem vagyok menyazony és úgy vélem az aráknek nem pont az esküvő előtti időszak a legjobb időszak arra, hogy elkezdjenek diétázni, de íme, én most elkezdek.

Ha valaki csatlakozni akar az nyugodtan kommenteljen és iratkozzon fel. Egy dolog lesz a kulcsmondant, nem használok mérleget, csak centiben mérem magam, hiszen ha sportolok nem akarom, hogy az izomnövekedés negatív dolognak számítson.

 

Szóval én egy 171 cm magas lány vagyok, körte alkat. Minden nap a derekamat, csípőmet és a karomat fogom megmérni. Hiszen mindenki tudja, hogy menyasszonynak figyelnie kell a karjára, ha ujjatlan ruhát szeretne.

 

Havonta egy újabb egyszerű és követhető módszert fogok bemutatni és minden nap kommentelem, hogy hogyan haladtam. Ha tetszik az ötlet, vagy diétázási ötleted van írd meg kommentben.

 

Kitartás!!!!

Csili

 

Tökös meglepetés

Esküvői dekoráció évszakhoz illően és fillérekből???

 

 

Itt a megoldás igazán ötletes és garantáltan csak neked lesz ilyen.

Vegyél egy dísztököt a piacon és furj bele egy kis lyukat, de vigyázz csak akkorát, hogy egy teamécses beleférjen.

 

És itt is van a végeredmény, még köszönő ajándéknak is tökéletes :)

 

 

 

Warm winter

Do you love the mood of  winter and Christmas?????

 

 

A winter wedding with thousand of candles can be a beautiful and heart-warming event. What's more the candles are cheap and elegant. I'm sure, if you chose this type of decoration you will fell intimately your wedding.

But do not forget the war drinks for instance hot chocolate and coffee or Mulled wine. Your guest will be grateful.

Wishing tree

Do you like preserving a memory of the wedding?????

 

 

The wishing tree can be a excellent possibility :).

The guest write felicitations on the papers and hang on the boughs.

Can you make this with a simple method for free. It's enough to collect some boughs and take these to a nice vase. What's more, you can do a beautiful ornament which is sign your wedding.

 

I show some outstanding solution for the wishing tree

 

 

And here is the other possibility to collect wishes:

kívánságfa

Mindenki szeretne megőrizi valamit az esküvőjéről természetesen csak a fotók és videók után. Az esemény után nagyon jól fog esni, hogyha lesz egy-két jókívánság a tarsolyotokban, amit még a vendégektől kaptatok. Ennek az egyik módja az hogy készítetek egy kívánságfát. Nem kell hozzá sok minden: csupán egy váza és néhány ág, illetve a cetlik és tollak. Sőt egy kis kreativitással a fogadás helyszínének gyöngyszeme is lehet.


Néhány megvalósítás:

 

És egy kicsit másképp megvalósított kívánsággyűjtés: